Skip Ribbon Commands
Skip to main content
     

Schedule at-a-Glance

Schedule as of February 20, 2018. Subject to change.

Frida​y, April 13

​9:00am4:30 pm Professional Development Pre-Conference Workshops​

Sat​urda​y, April 14

​​​
7:00 am–12:00 pm
RIMS Board of Directors
​9:00 am–4:30 pm ​Professional Development Pre-Conference Workshops
12:00 pm–5:00 pm Registration Hours
5​:30 pm–7:30 pm
Anita Benedetti Student Involvement Program Welcome Reception (by invitation only)
 

Sunday, April 15

8:00 am–2:00 pm
Annual Spencer/Gallagher Golf Tournament
​8:00 am–4:00 pm  RIMS-Spencer ​Risk Management Challenge Presentation (closed event)​
9:00 am–4:30 pm Professional Development Pre-Conference Workshops
9:00 am–12:00 pm RIMS Chapter Leadership Forum 
10:00 am–6:30 pm Registration Hours 
12:00 pm–3:00 pm Committee Meetings
3:30 pm–4:30 pm Speaker Orientation and Reception
​4:00 pm-5:30 pm Diversity Meetup​
4:30 pm–5:30 pm First-Time Attendee Orientation
​4:30 pm–5:30 pm ​RIMS-CRMP Welcome Reception
6:00 pm–8:00 pm RIMS 2018 Opening Reception: MOSAIC
 

Monday, April 16

7:00 am–5:00 pm
Registration Hours
​8:00 am–8:30 am ​Breakfast​
8:30 am–9:45 am​​ General Session and Opening Keynote | Alex Sheen: Because I Said I Would
​10:00 am–12:00 pm ​Exclusive Marketplace Hours
​10:00 am–5:00 pm Marketplace Hours
10:30 am–5:00 pm Thought Leader Theater Presentations at RIMS HQ 
12:00 pm–1:15 pm
Awards Luncheon and Leadership Keynote | Vernice "FlyGirl" Armour: Zero to Breakthrough
​1:15 pm–2:45 pm Industry Interactive Sessions (90 min)
1:30 pm–2:30 pm Education or Breakout Sessions (60 min)
1:30 pm–4:00 pm Innovation Hub
3:00 pm–4:00 pm Education or Breakout Sessions (60 min) 
4:00 pm–5:00 pm Marketplace Social Reception: Deep in the Heart

Tuesday, April 17 

 
6:30 am–8:00 am​
Annual Spencer 5K Fun Run
​7:30 am–9:00 am​ ​RIMS Risk Manager of the Year Award Breakfast 
8:00 am–5:00 pm​ Registration Hours
​9:30 am–10:30 am​ Education or Breakout Sessions (60 min)
​9:15 am–10:45 am Industry Interactive Sessions (90 min)
9:30 am–4:00 pm​ Innovation Hub
10:00 am–5:00 pm​
Marketplace Hours
10:30 am–5:00 pm Thought Leader Theater Presentations at RIMS HQ
11:00 am–12:00 pm Education or Breakout Sessions (60 min)
12:00 pm–1:15 pm Marketplace Social Luncheon: BIG Texas
​1:15 pm–2:45 pm Industry Interactive Sessions (90 min)
1:30 pm–2:30 pm Education or Breakout Sessions (60 min)
3:00 pm–4:00 pm Education or Breakout Sessions (60 min)
4:00 pm–5:00 pm Marketplace Social Reception: Brat & Brew
 
7:00 am–9:00 am​
8:00 am–3:00 pm​
9:15 am–10:45 am​
9:30 am–10:30 am​
9:30 am–2:30 pm
House of Delegates Meeting (Breakfast ends at 7:30 am)
Registration Hours
Industry Interactive Sessions (90 min)
Education or Breakout Sessions (60 min)
Innovation Hub 
10:00 am–3:00 pm Marketplace Hours
10:30 am–3:00 pm Thought Leader Theater Presentations at RIMS HQ
11:00 am–12:00 pm Education or Breakout Sessions (60 min)
12:00 pm–1:30 pm Marketplace Social Luncheon | RIMS 2019 Kickoff: BIG Boston
1:30 pm–2:30 pm Education or Breakout Sessions (60 min)
3:00 pm–4:30 pm Conference Finale | Laugh Until You Cry: An Afternoon with Jay Leno
​7:00 pm–11:00 pm RIMS-Sedgwick Official Closing Party​
9:00 am–12:00 pm Post-Conference Educational Tour
9:00 am–4:00 pm Professional Development Post-Conference Workshop
 



9:00 am–4:00 pm 
Professional Development Post-Conference Workshop


 
​​​​​​