Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Schedule At-a-Glance

*Schedule as of November 21, 2016. Subject to change.

Saturday, April 22

​​​
7:00 am–12:00 pm
9:00 am–4:30 pm
12:00 pm–5:00 pm
RIMS Board of Directors
Professional Development Pre-Conference Workshops
Registration Hours
5​:30 pm–7:30 pm
Anita Benedetti Student Involvement Program Welcome Reception (by invitation only)

Sunday, April 23

8:00 am–2:00 pm
8:00 am–4:00 pm
9:00 am–4:00 pm
Annual Spencer/Gallagher Golf Tournament
Risk Management Challenge Presentation (closed event)
ARM Review Sessions 
9:00 am-4:30 pm Professional Development Pre-Conference Workshops
9:00 am–12:00 pm RIMS Chapter Leadership Forum 
10:00 am–6:30 pm Registration Hours 
12:00 pm–3:00 pm Committee Meetings
3:30 pm–4:30 pm Speaker Orientation and Reception
4:30 pm–5:30 pm Attendee Orientation
6:00 pm–8:00 pm RIMS 2017 Opening Reception: Disruption
 

Monday, April 24

7:00 am–5:00 pm
8:00 am–8:30 am
8:30 am–9:45 am

10:00 am–12:00 pm
10:00 am–5:00 pm
Registration Hours
Breakfast
General Session and Opening Keynote: Derreck Kayongo, Harnessing Your Power to Create Change 
Marketplace Exclusive Exhibit Hall Hours
Marketplace Exhibit Hall Hours 
10:30 am–5:00 pm Thought Leader Theater Presentations in the RIMS Hub
12:00 pm–1:30 pm

Awards Luncheon and Leadership Keynote: Allison Massari, The Survival Guide to Being Human - and the Art of Happiness
1:45 pm–2:45 pm Education Sessions (60 min)
1:45 pm–3:45 pm Industry Interactive Sessions (120 min)
1:45 pm–3:45 pm Risk Management Challenge (open to all)
3:00 pm–4:00 pm Education or Breakout Sessions (60 min) 
4:00 pm–5:00 pm Marketplace Exhibit Hall Networking Reception: The Fizzy Tizzy

Tuesday, April 25

6:30 am–8:00 am​
7:30 am–9:30 am​
8:00 am–5:00 pm​
10:00 am–2:00 pm​

8:30 am–9:30 am​
8:30 am–10:30 am

Annual Spencer 5K Fun Run
RIMS Risk Manager of the Year Award Breakfast and Panel 
Registration Hours
Community Service Project in the Marketplace Exhibit Hall: Alex's Lemonade Stand SuperSibs Packs
Education or Breakout Sessions (60 min)
Industry Interactive Sessions (120 min)
9:45 am–10:45 am Education Sessions (60 min)
10:00 am–5:00 pm​
10:30 am–5:00 pm
Marketplace Exhibit Hall Hours
Thought Leader Theater Presentations in the RIMS Hub
11:00 am-12:00 pm Education Sessions (60 min)
11:30 am–1:30 pm Student Advisory Council Networking Lunch (Students only)
12:00 pm–1:15 pm Marketplace Exhibit Hall Networking Luncheon: The Amish Connection
1:30 pm–2:30 pm Education Sessions (60 min)
1:30 pm–3:30 pm Industry Interactive Session (120 min)
2:45 pm–3:45 pm Education Sessions (60 min)
4:00 pm–5:00 pm Marketplace Exhibit Hall Networking Reception: Gin and Bare It


Wednesday, April 26

7:00 am–9:00 am​
8:00 am–3:00 pm​
8:30 am–9:30 am​
8:30 am–10:30 am​
9:30 am–10:30 am

House of Delegates Meeting
Registration Hours
Education Sessions (60 min)
Industry Interactive Sessions (120 min)
Student Advisory Council Meeting & Breakfast 
9:45 am–10:45 am Education Sessions (60 min)
10:00 am–3:00 pm Marketplace Exhibit Hall Hours
10:30 am–2:30 pm Thought Leader Theater Presentations in the RIMS Hub
11:00 am–12:00 pm Education Sessions (60 min)
12:30 pm–1:30 pm Marketplace Exhibit Hall Networking Luncheon: RIMS 2018 Kick-Off, A Taste of the Alamo
1:45 pm–2:45 pm Education Sessions (60 min)
3:00 pm–4:30 pm Conference Finale and Closing Keynote: Michael J. Fox

Thursday, April 27

9:00 am–11:00 am CRMP Commission Meeting
9:00 am–4:30 pm Professional Development Post-Conference Workshop

Friday, April 28

 
9:00 am–4:30 pm




Professional Development Post-Conference Workshop




 



​​​​​​​​​​​​​​​