Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Overview

Thank you for agreeing to speak at RIMS '15 in New Orleans, LA. 
 
Preparing for a presentation takes considerable time and thought and we want to provide the resources you will need to create a successful educational session for conference attendees. During the next few months we will update this site with new and important information.

All sessions will be held in the Ernest N. Morial Convention Center, 900 Convention Center Boulevard, (504) 582-3000, www.mccno.com

As a speaker, we are pleased to offer you a complimentary pass on the day of speaking. Speaking at RIMS enhances your career, and as a proud supporter of the Society, it is our hope that you will upgrade your registration for the full conference at a cost of $500. Monday speakers are admitted to the RIMS Opening Reception on Sunday. Learn more about speaker registration.
 

Session Schedule

Monday, April 27
​2:00 pm–3:00 pm ​Power Hour (1 hr)
​4:00 pm–5:00 pm ​Power Hour (1 hr)
 
Tuesday, April 28
9:00 am–10:00 am​ ​Power Hour (​1 hr)
​9:00 am–11:00 am ​Industry/Interactive (2 hr)
​10:15 am–11:15 am ​Power Hour (1 hr)
​11:30 am–12:30 pm ​Power Hour (1 hr)
​2:00 pm–3:00 pm ​Power Hour (1 hr)
​​2:00 pm-4:00 pm Industry/Interactive (2 hr)​
 
Wednesday, April 29
​9:00 am–10:00 am ​Power Hour (1 hr)
​9:00 am–11:00 am ​Industry/Interactive (2 hr)
​10:15 am–11:15 am ​Power Hour (1 hr)
​11:30 am–12:30 pm ​Power Hour (1 hr)
​2:00 pm–3:00 pm ​Power Hour (1 hr)